onsdag 9 december 2009

Dragons gör det igen - avgör i sista stund

Kvällens drabbning i Sporthallen mellan Dragons-Södertälje kom att bli en jämn historia. Lagen följdes åt poängmässigt fram till halvtid då scoreboarden visade på en minimal ledning för hemmalaget, 43-42. Men till tredje quartern tog Södertälje tag i matchen och kunde gå iväg till ledning med 11 poäng inför sista perioden. Där lyckades dock drakarna kämpa sig tillbaka in i matchen och utjämna till 75-75 med strax under minuten kvar av matchen. Matchen till fem minuters förlängning alltså. Fem minuters jämnt kämpande där lagen följdes åt poängmässigt mestadels genom straffpoäng. Med 5 sekunder kvar av matchen sänker Södertälje två straffar och går upp i ledningen, 80-81. Snabb timeout av Dragons innan det var dags för det sista sekundrarna att ticka ut. Och precis som tidigare kliver Jakob Siguardsson fram när det verkligen behövs och sänker en två poängare med matchens sista skott i allra sista stund. Hemmaseger med 82-81, tajt!

Fick många sköna bilder idag, kändes kul att plåta! Tog lite inspiration från Engmans senaste baksetbild när jag plåtade dessutom.