lördag 3 mars 2012

Musikvideoinspelning

I början av året fick jag en fråga från min vän Kristoffer Jansson om jag kunde ställa upp och hjälpa honom med att spela in och vara hans assistent under en musikvideoinspelning som han skulle styra upp. Det skotska bandet Yashin flög in till Sverige och Koffe bokade upp Engeltofta i Gävle för att få någon herrgårdsliknande lokal att spela in i.

Efter mycket roddande, viktiga paket med utrustning som skickades fel, brandlarm och besök av räddningstjänsten samt en avsvimmad bandmedlem kunde vi efter två fullspäckade dagar plocka ihop våran utrustningen och nöjda rulla hemåt igen. Därefter har Kristoffer slitit som ett djur för att få ihop materialet till musikvideon och nu är den äntligen i hamn!

På måndag släpps låten New Year or New York officiellt för nedladding och kommer att börja visas på tv. Musikvideon har redan utsetts till veckan musikvideo av brittiska Karreng! TV.
Roligt att få vara med på en sån här produktion och framförallt att få se hur bra slutresultet blev! Bra jobbat av alla som ställde upp och var med och hjälpte till!

Nedan ser ni resultatet och lite "behind the scenes"-bilder som jag hann ta under och mellan inspelningarna.









Inga kommentarer: